Hongqi E-HS9

Nu lanseras äntligen Hongqi i Sverige. Upptäck E-HS9, en 100 % elektrisk premium-SUV.

Pris från: 899 900 kr  |  Räckvidd 465 km (WLTP)  |  6-7 säten

100 % elektrisk, 100 % lyx

Hongqi E-HS9 är en helt elektrisk lyx-SUV vars elektriska prestanda, komfort och kvalitet gör den unik i sitt segment. Den går att få med sex eller sju säten och med två olika storlekar på batteri. Det mindre är på 84kWh, har 435hk och en räckvidd på upp till 396km (WLTP combined). Det större är på 99kWh, har 551hk och en räckvidd upp till 465km räckvidd (WLTP combined) och går från 0 till 100 km/h på bara 4,9 sekunder, unikt för en SUV av denna storlek.

Med en extra rymlig och tyst kupé, och en inredning av utsökt kvalitet, kan du se fram emot nästa resa i första klass – oavsett var resan går.

 

Ett imponerande yttre

Denna lyxiga SUV har utvecklats för att transportera dig med stil. Den höga fronten med dess mäktiga grill och en fängslande ljussignatur gör att denna bil står ut. Baktill gör E-HS9 ett lika imponerande intryck med sammanlänkade bakljus bestående av flera LED-linjer i ett unikt mönster. Den eleganta designen inkluderar dolda dörrhandtag och låssystem som du kan styra från både fjärrnyckeln och mobilen.


Kunglig komfort

Alla säten i Hongqi E-HS9 är elektriskt justerbara, gjorda av mjukt läder, med vackert utsmyckade sömmar och ultramjuka dynor. Fram- och baksätena är utrustade med värme och kyla och i framsätena finns en massagefunktion som kan justeras efter önskemål. Noggrant uttänkta detaljer som dessa gör att varje åktur i E-HS9 blir ett sant välbefinnande.

Förutom ultrabekväma säten finns E-HS9 med luftfjädring som effektivt minimerar gropar och ojämnheter på vägen med en känsla av att bilen flyter fram över asfalten.

 

 

HÖG SÄKERHET SOM STANDARD

E-HS9 levereras som standard med många olika avancerade säkerhets- och förarassistanssystem. Dessa skyddar dig och medtrafikanter på vägen och säkerställer en bekväm och avslappnad åktur. E-HS9 är utrustad med tolv parkeringssensorer, fyra kameror runtom, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms och mer därtill.

 

Hyperskärmen dominerar interiören

 Cockpiten på E-HS9 kommer direkt från framtiden. Instrumentbrädan kan utrustas med inte mindre än tre skärmar som ligger i bredd bakom en genomgående glasplatta.

En rymlig bil för alla typer av äventyr

Hongqi E-HS9 är en stor SUV. Med sin längd på 5,2 meter, bredd på 2,01 meter och höjd på 1,73 meter ger den en känsla av otrolig rymd inne i bilen.

E-HS9 finns med sex eller sju sittplatser och varje stolsrad har gott om utrymme för en bekväm resa för alla i bilen. 

Interiört i Hongqi E-HS9 finns många robusta och eleganta material som trä, läder och pianolack. Med den anpassningsbara stämningsbelysningen kan du skapa en atmosfär som får varje passagerare, från främre till den bakre sätesraden, att njuta av en lyxig upplevelse på vägen.

 

Välj den färg som passar dig

Hongqi E-HS9 finns tillgänglig i sex färgalternativ:

  • Arctic Black:  0 kr
  • Glacier White:  0 kr
  • Mountain Grey:  7 900 kr
  • Glacier White med Arctic Black tak:  11 900 kr
  • Mountain Grey med Arctic Black tak:  11 900 kr
  • Tvåfärgad Mountain Grey och Glacier White: 37 900 kr

Du kan även välja en ultralyxig tvåfärgad färg med Mountain Grey and Glacier, endast tillgänglig på specialbeställning.

hejhs

Kontakta en återförsäljare

Genom att klicka på ”skicka" godkänner jag Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, läs mer om vår integritetspolicy nedan. Jag kan när som helst avregistrera mig från kommunikation via epost.