Upptäck Hongqi E-HS9

100 % elektrisk | 100 % premium

Boka provkörning

Kampanjpris från: 599 000 kr  |  Räckvidd upp till 515 km (WLTP)  |  6 eller 7 säten

NYHET – HONGQI E-HS9 EXCLUSIVE LONG RANGE

Helt elektriska Hongqi E-HS9 erbjuds nu i en Long Range version med marknadens största batteri och en räckvidd på upp till 515 km (WLTP). Elegant designade 22” fälgar, ett helt nytt doftpaket, Aromatherapy, med fyra doft-alternativ, 16 högtalare, tre 16,2-tumsskärmar och massage i stolarna är ytterligare detaljer som ger dig en förstklassig resa.

100 % elektrisk, 100 % lyx

Hongqi E-HS9 är en helt elektrisk lyx-SUV vars elektriska prestanda, komfort och kvalitet gör den unik i sitt segment. Den går att få med sex eller sju säten och med tre olika storlekar på batteri. Det mindre batteriet är på 84 kWh och en räckvidd på upp till 396 km (WLTP*). Mellanstorleken är på 99 kWh och har en räckvidd upp till 465 km räckvidd (WLTP*) och det senaste tillskottet Exclusive Long Range har ett batteri på 120 kWh med en räckvidd på hela 515 km (WLTP*).

banbrytande design

De kraftfulla och rena linjerna, den iögonfallande fronten, den karakteristiska LED-belysningen tillsammans med en enastående interiör är bara några av de detaljerna som den legendariske chefsdesignern Giles Taylor skapat för Hongqi.

Hongqi E-HS9 har utvecklats för att transportera dig med stil.


Kunglig komfort

Alla säten i Hongqi E-HS9 är elektriskt justerbara, gjorda av mjukt läder, med vackert utsmyckade sömmar och ultramjuka dynor. Fram- och baksätena är utrustade med både värme och kyla, i framsätena finns dessutom en massagefunktion som kan justeras efter önskemål.

Förutom ultrabekväma säten finns E-HS9 med luftfjädring som effektivt minimerar gropar och ojämnheter på vägen med en känsla av att bilen flyter fram över asfalten.

Alla detaljer är noggrant utvecklade för att göra varje åktur i E-HS9 till ett sant nöje.

HÖG SÄKERHET SOM STANDARD

E-HS9 levereras som standard med många olika avancerade säkerhets- och förarassistanssystem. Dessa skyddar dig och medtrafikanter på vägen och säkerställer en bekväm och avslappnad åktur. E-HS9 är utrustad med tolv parkeringssensorer, fyra kameror runtom, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms och mer därtill.

 

Hyperskärmen dominerar interiören

 Cockpiten på E-HS9 kommer direkt från framtiden. Instrumentbrädan kan utrustas med inte mindre än tre skärmar som ligger i bredd bakom en genomgående glasplatta.

En rymlig ELbil för alla typer av äventyr

Hongqi E-HS9 är en stor SUV. Med sin längd på 5,2 meter, bredd på 2,01 meter och höjd på 1,73 meter ger den en känsla av otrolig rymd inne i bilen.

E-HS9 finns med sex eller sju sittplatser och varje stolsrad har gott om utrymme för en bekväm resa för alla i bilen. 

Interiört i Hongqi E-HS9 finns många robusta och eleganta material som trä, läder och pianolack. Med den anpassningsbara stämningsbelysningen kan du skapa en atmosfär som får varje passagerare, från främre till den bakre sätesraden, att njuta av en lyxig upplevelse på vägen.

 

E-HS9 FINNS I FYRA OLIKA UTRUSTNINGSNIVÅER

Comfort

84 KWh batteri
396 km räckvidd WLTP
7 säten
Kampanjpris från: 599 000 kr*
Företagsleasing från: 7 499 kr/mån**

Premium

• 99 KWh batteri
• 465 km räckvidd (WLTP*)
• 7 säten
Kampanjpris från: 849 000 kr*
Företagsleasing från: 9 999 kr/mån**

Exclusive

• 99 KWh batteri
• 465 km räckvidd (WLTP*)
• 6 säten
• Luftfjädring
Kampanjpris från: 999 000 kr*
Företagsleasing från: 13 999 kr/mån**

NYHET - Exclusive long range

• 120 KWh batteri
• 515 km räckvidd (WLTP*)
• 6 säten
• Doftpaket
• 22” fälgar
• Luftfjädring
Pris från: 1 349 000 kr

*Kampanjpriset gäller begränsat antal utvalda bilar i lager till och med 30 juni 2023. ** Företagsleasing under 36 månader (Premium erbjuds även under 24 månader) inklucive 1500 mil/år, service, If Fleet Försäkring inkl. Stor Bilextra, vinterhjul, däckförvaring och skifte, App för förare och webbportal för företaget, förmånligt drivmedelserbjudande och kort, samlingsfaktura samt support. Priset är exklusive moms och gäller begränsat antal bilar till och med 30 juni 2023. Hongqi E-HS9 har blandad elförbrukning 19,4 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Boka provkörning eller kontakta säljare

Genom att klicka på ”skicka" godkänner jag Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, läs mer om vår integritetspolicy nedan. Jag kan när som helst avregistrera mig från kommunikation via epost.