Hongqi E-HS9

Elevate your electric journey 

Boka provkörning

Räckvidd upp till 515 km (WLTP)*  |  6 eller 7 säten

HONGQI E-HS9 EXCLUSIVE LONG RANGE

100 % elektriska Hongqi E-HS9 erbjuds nu i en Long Range version med marknadens största batteri och en räckvidd på upp till 515 km (WLTP). Med detaljer som elegant designade 22” fälgar, ett helt nytt doftpaket, 16 högtalare, tre 16,2-tumsskärmar och massage i stolarna ger det dig en förstklassig resa.

100 % elektrisk, 100 % lyx

Hongqi E-HS9 är en 100 % elektrisk SUV vars elektriska prestanda, komfort och kvalitet gör den unik i sitt segment. E-HS9 går att få med sex eller sju säten och med två olika storlekar på batteriet. Premium och Exclusive har som standard ett batteri på 99 kWh och har en räckvidd upp till 465 km räckvidd (WLTP*). Det senaste tillskottet Exclusive Long Range har ett batteri på 120 kWh med en räckvidd på hela 515 km (WLTP*).

banbrytande design

Med sin distinkta exteriördesign ger HONGQI E-HS9 intrycket av att vara både imponerande och exklusiv. Giles Taylor, den hyllade chefsdesignern, har skapat enastående detaljer, inklusive kraftfulla och rena linjer, en uppmärksammande front och den karaktäristiska LED-belysningen. Designen inkluderar även smidiga dörrhandtag och ett låssystem som kan fjärrstyras både via en fjärrkontroll och en mobilapp. E-HS9 finns tillgänglig i färgerna Arctic Black, Mountain Grey och Glacier White, och erbjuder även alternativet med ett svart tak och en tvåfärgad kaross i grått och vitt som kompletterar varandra på ett stilfullt sätt.

Kunglig komfort

Samtliga platser i Hongqi E-HS9 är elektriskt justerbara och tillverkade av mjukt läder med vackra, detaljrika sömmar och mjuka kuddar. Såväl fram- som baksäten har inbyggd uppvärmning och kylning, och de främre sätena är dessutom utrustade med en justerbar massagefunktion som kan anpassas efter individuella önskemål. Bortsett från den bekväma sittkomforten har E-HS9 luftfjädring som effektivt minimerar påverkan från vägskador och ger en känsla av smidig framfart över vägbanan.

Passagerarskärm
I modellerna Exclusive och Exclusive Long Range finns en passagerarskärm där du kan dela din mobilskärm med hjälp av appen CarbitLink. Med denna funktion kan du exempelvis strömma dina favoritprogram från Netflix medan du njuter av de lyxiga sätenas massagefunktion.


HÖG SÄKERHET SOM STANDARD

E-HS9 levereras som standard med många olika avancerade säkerhets- och förarassistanssystem. Dessa skyddar dig och medtrafikanter på vägen och säkerställer en bekväm och avslappnad åktur. E-HS9 är utrustad med tolv parkeringssensorer, fyra kameror runtom, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms och mer därtill.

 

Hyperskärmen dominerar interiören

HONGQI E-HS9 finns med flera stora skärmar. Det finns upp till tre integrerade panoramaskärmar framför med omfattande kontroll, informations- och underhållningssystem, navigering och multimedia. Systeminställningar som klimatkontroll och sätesinställningar, massage och ventilation finns tillgängliga via en separat skärm i mittkonsolen. HONGQI E-HS9 har den mobila spegellösningen Android Auto och Apple Carplay. Med Apple Carplay och Android Auto får du tillgång till ett urval av dina mobilappar medan du kör. Ring, skicka SMS och lyssna på din favoritmusik via samma användargränssnitt som du är van vid från din mobil.
 

Hongqi App

I Hongqi-appen finns många praktiska funktioner som hjälper dig att hantera din bil. Du kan styra lås, fönster och panoramatak, se var din bil är på kartan, fjärrstyra luftkonditioneringen och värma upp sätena - dessa är några av de viktigaste funktionerna. Dessutom får du användbar information om laddning, batterinivå, däcktryck och hur långt du kan köra, och om du behöver hjälp kan du enkelt ringa Hongqi vägassistans. Du har också tillgång till bilens instruktionsbok direkt i appen.
 

En rymlig ELbil för alla typer av äventyr

Hongqi E-HS9 är en stor SUV. Med sin längd på 5,2 meter, bredd på 2,01 meter och höjd på 1,73 meter ger den en känsla av otrolig rymd inne i bilen.

E-HS9 finns med sex eller sju sittplatser och varje stolsrad har gott om utrymme för en bekväm resa för alla i bilen. 

Interiört i Hongqi E-HS9 finns många robusta och eleganta material som trä, läder och pianolack. Med den anpassningsbara stämningsbelysningen kan du skapa en atmosfär som får varje passagerare, från främre till den bakre sätesraden, att njuta av en lyxig upplevelse på vägen.

 

Bagageutrymme

Gott om plats för upp till 6 passagerare och bagage. Med alla säten i bruk kan du lasta 225 liter bagage (255 liter till taket). Bagagerummet har även två nivåer under golvet och möjlighet till bagageutrymme (75 liter), som även kan användas för förvaring.

E-HS9 FINNS I TRE OLIKA UTRUSTNINGSNIVÅER

Premium

• 99 KWh batteri
• Upp till 465 km räckvidd (WLTP*)
• 7 säten
Kampanjpris från: 799 000 kr inkl vinterhjul och fri service i tre år*
Ordinarie pris från: 849 000 kr
Förmånsvärde från: 7 045 kr**
Företagsleasing från: 5 995 kr/mån***

Exclusive

• 99 KWh batteri
• Upp till 465 km räckvidd (WLTP*)
• 6 säten
• Luftfjädring
Kampanjpris från: 899 000 kr inkl vinterhjul och fri service i tre år*
Ordinarie pris från: 999 000 kr
Förmånsvärde från: 8 325 kr**
Företagsleasing från: 6 740 kr/mån***

Exclusive long range

• 120 KWh batteri
• Upp till 515 km räckvidd (WLTP*)
• 6 säten
• Doftpaket
• 22” fälgar
• Luftfjädring
Pris från: 1 199 000 kr
Förmånsvärde från: 10 884 kr**
Företagleasing från: 8 972 kr/mån***

*Kampanjpriset gäller begränsat antal bilar i lager till och med 31 augusti 2024,inkluderar utvalda vinterhjul till ett värde av upp till 48 000 kr samt fri service i tre år eller 6000 mil beroende på vad som inträffar först. ** Regler och beräkning för förmånsvärdet kan komma att ändras, Hedin Premium Car garanterar ej förmånsvärdet. ***Företagsleasing: Månadskostnad exkl moms, 36 månader inklusive serviceavtal, 25 % kontantinsats, 55 % restvärde, ränta 7,95 %.
Hongqi E-HS9 Energidekl. blandad körning 19,4 kWh/100 km. CO2-utsläpp 0 gram/km. Maximal räckvidd 515 km (WLTP). Den faktiska räckvidden och energiförbrukningssiffrorna kan variera beroende på ett antal faktorer såsom väderförhållanden, trafiksituation, fordonslast, körbeteende användning av värme och luftkonditionering. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Giles Taylor

Giles Taylor, den välrenommerade chefsdesignern, har skapat en imponerande interiör med kraftfulla och rena linjer, en framträdande front och karakteristisk LED-belysning för Hongqi. Dessa är några av de framstående detaljerna i hans arbete.

Läs mer

Boka provkörning av Hongqi eller kontakta säljare

Genom att klicka på ”skicka" godkänner jag Hedin Mobility Groups behandling av mina personuppgifter, läs mer om vår integritetspolicy nedan. Jag kan när som helst avregistrera mig från kommunikation via epost.