OM HONGQI

Hongqi presenterar ny logotyp och modell

Den nya Hongqi-logotypen fångar varumärkets ambitioner inom grön intelligent mobilitet och innovation. Den står som ett bevis på Hongqi's ambition att leda den globala marknaden för avancerade bilar med ny energi, och förkroppsligar dess engagemang för hållbarhet och teknisk utveckling. Lanseringen av sedanmodellen EH7 är ett bevis på denna ambition.

HONGQI

Hongqi är ett bilmärke från biltillverkaren FAW som har tillverkat exklusiva lyxbilar sedan 1958. Sedan dess har de utvecklats från att tillverka ett fåtal bilar på specialbeställning till att tillverka bilar för hela den kinesiska marknaden.

Hongqis ambition är att bli Kinas ledande tillverkare av premiumbilar och märket expanderar nu till Europa med lansering på flera marknader. I Sverige är Hedin Premium Car AB importör och distributör av Hongqi. Hedin Premium Car är ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group, en av Europas största mobilitetsleverantörer med över 7 500 medarbetare och verksamhet i 13 länder, hedinmobilitygroup.com.

Stolta samarbetspartners

Här kan du läsa mer om våra senaste samarbetspartners och deras upplevelse av Hongqi.

Läs mer

BANBRYTANDE DESIGN

De kraftfulla och rena linjerna, den iögonfallande fronten, den karakteristiska LED-belysningen tillsammans med en enastående interiör är bara några av detaljerna som den legendariske chefsdesignern Giles Taylor skapat för Hongqi.

Läs mer

Jobba hos oss

Anslut till vårt team och gör en skillnad i vårt företag. Utforska våra karriärvägar, upptäck öppna positioner och lär dig mer om vår grupp.

Läs mer